NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

3 efficiënte verhuistips voor 2020

2 Minuten lezen

Verhuizen kan je voor jezelf een stuk makkelijker en zelfs leuker maken, dankzij bijvoorbeeld een verhuisbedrijf in Den Haag. Het begint allemaal met de juiste informatie en een goede voorbereiding. Dit heb je allemaal zelf in de hand. De belangrijkste dingen bij verhuizen is dat je op tijd begint en dat je volgens een plan werkt. Zoek daarnaast zoveel mogelijk tips op. In dit artikel geeft verhuisbedrijf Den Haag je alvast 3 tips die je kunnen helpen met de verhuizing. 

Opslagruimte

Deze tip is handig voor de mensen met grote huizen of mensen die hun huis eerder moet verlaten dan dat ze hun nieuwe huis in kunnen. De tip is namelijk om een opslagruimte te huren. Hier moet je natuurlijk budget voor hebben maar dit werkt wel erg handig. Vooral bij grote huizen heb je zoveel spullen dat je die niet in 1 keer naar het nieuwe huis kan brengen. Een tijdelijke oplossing is dan de perfecte oplossing. Je kan het ook gebruiken om bijvoorbeeld spullen te stallen die je wilt gaan verkopen. Zo maak je in je huis meer ruimte vrij voor de verhuizing.

Direct je spullen opslaan bij de verhuizing

Indien je geen opslagplek kunt vinden of daar geen zin in hebt en graag alles in één keer wilt vervoeren kan je ervoor kiezen om je huis daarvoor klaar te maken. Als het nieuwe huis ruim op tijd leeg geruimd is kan je er namelijk aan de slag om het woonbaar te maken. Dan zit er geen meubilair en andere interieur accessoires in de weg. Klussers kunnen dan met gemak aan het werk zonder dat je bang hoeft te zijn dat stof en gruis op je inboedel terecht komt. Daarmee is dat het ideale moment om dollken plinten te plaatsen, om parket te leggen en om dat muurtje uit te breken om je keuken met de woonkamer te verbinden. Wanneer dat achter de rug is kan je jouw spullen direct in je woning opslaan bij de verhuizing.

Verdeel het gewicht

De meeste mensen doe zoveel mogelijk spullen in een verhuisdoos om zo veel mogelijk tegelijk te vervoeren. Dit is echter niet slim. Het risico dat de onderkant kapot gaat is erg groot en de kans is dan groot dat er spullen uitvallen. Het laatste wat je wilt is dat je spullen kapot gaan of beschadigen omdat je verhuisdoos scheurt. Het is beter om het gewicht geleidelijk te verdelen over verhuisdozen. Ga slim te werk en probeer niet alles gehaast te doen. Daardoor krijg je meer stress.

Grote meubels eerst

De laatste tip die we je mee willen geven is om alle grote meubels eerst te vervoeren. Op deze manier maak je veel ruimte vrij en heb je het zwaarste werk al achter de rug. Daarnaast is het handig omdat je zo in je nieuwe huis het interieur veel beter kan organiseren. Zorg ervoor dat je de grote meubels met folie verpakt. Zo kunnen ze niet beschadigen. Dit gebeurt namelijk nogal vaak bij een verhuizing. Schadeloos verhuizen? Schakel een professional in.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Uw huisdier verhuizen: Wat u moet weten voordat u uw hond of kat verhuist

6 Minuten lezen
Het verhuizen van uw huisdier is een grote onderneming en kan stressvol zijn voor zowel u als uw harige vriend. Het is…
Verhuizen

De pro’s van wonen in de stad

2 Minuten lezen
Je hebt misschien wel gemerkt dat de laatste jaren steeds meer mensen naar de stad trekken. Dit blijkt ook uit de cijfers….
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

33 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *