NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Energie

Degelijke CV-ketels van verschillende merken

2 Minuten lezen

Een CV-ketel is een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem in huizen en gebouwen. Het is belangrijk om een betrouwbare en efficiënte CV-ketel te kiezen van een gerenommeerd merk om te zorgen voor een comfortabel en probleemloos gebruik. In dit overzicht zullen we enkele van de populaire merken CV-ketels bespreken en hun voordelen op een rijtje zetten. Ook kan je overwegen om CV Ketels van SMART CV te nemen. Je krijgt dan de installatie erbij.

Nefit

Nefit is een Nederlands merk dat al meer dan 30 jaar actief is op het gebied van verwarmingssystemen en CV-ketels. Het bedrijf staat bekend om zijn energiezuinige en duurzame producten en biedt een breed scala aan CV-ketels, van kleine en compacte modellen tot grote modellen voor commerciële gebouwen. De Nefit ProLine en Nefit TrendLine zijn twee populaire modellen van Nefit.

Voordelen:

 • Nefit CV-ketels zijn zeer energiezuinig en hebben een hoog rendement
 • De CV-ketels hebben een lange levensduur en zijn betrouwbaar
 • Nefit biedt een uitstekende klantenservice en garantie op hun producten

Vaillant

Vaillant is een Duits merk dat al meer dan 140 jaar actief is in de verwarmingsindustrie en een wereldwijd bekend merk is. Vaillant biedt een breed scala aan CV-ketels, van kleine huishoudelijke ketels tot grote ketels voor commerciële gebouwen. De Vaillant ecoTEC Plus is een populair model van Vaillant.

Voordelen:

 • Vaillant CV-ketels zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur
 • De ecoTEC Plus is zeer energiezuinig en heeft een hoog rendement
 • Vaillant biedt uitstekende garantievoorwaarden en klantenservice

Remeha

Remeha is een Nederlands merk dat al meer dan 80 jaar actief is in de verwarmingsindustrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan CV-ketels, van kleine huishoudelijke ketels tot grote industriële ketels. De Remeha Calenta en Remeha Tzerra zijn twee populaire modellen van Remeha.

Voordelen:

 • Remeha CV-ketels hebben een hoog rendement en zijn energiezuinig
 • De Calenta en Tzerra zijn compacte modellen die weinig ruimte innemen
 • Remeha biedt een uitstekende klantenservice en garantie op hun producten

Bosch

Bosch is een Duits merk dat een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder CV-ketels. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en energiezuinige producten. De Bosch Compact en Bosch Comfort zijn populaire modellen van Bosch.

Voordelen:

 • Bosch CV-ketels hebben een hoog rendement en zijn energiezuinig
 • De Compact en Comfort zijn compacte modellen die weinig ruimte innemen
 • Bosch biedt een goede klantenservice en garantie op hun producten

Intergas

Intergas is een Nederlands merk dat sinds 1989 actief is op de markt van CV-ketels. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en heeft in de loop der jaren diverse prijzen gewonnen voor zijn CV-ketels. Het bedrijf produceert zowel solo- als combiketels en heeft een ruim assortiment aan modellen.

Een van de voordelen van Intergas is dat de ketels zeer efficiënt zijn. Het bedrijf maakt gebruik van een unieke dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar die zorgt voor een hoog rendement en een lange levensduur van de ketel. Daarnaast zijn de Intergas ketels zeer compact en makkelijk te installeren.

Atag

Tot slot is er nog Atag, een Nederlands merk dat sinds 1948 actief is op de markt van CV-ketels. Atag is een Nederlands merk dat zich richt op duurzame en energiezuinige oplossingen voor verwarming en warm water. De CV-ketels van Atag staan bekend om hun hoge rendement en betrouwbaarheid. Ze worden dan ook vaak aangeraden door installateurs en gebruikers. Atag biedt een breed scala aan CV-ketels, van kleine ketels voor appartementen tot grotere ketels voor grote huishoudens. Bovendien zijn de ketels van Atag voorzien van een zelflerende thermostaat, die automatisch het energieverbruik optimaliseert en zorgt voor een comfortabele temperatuur in huis.

Gerelateerde berichten
Energie

Hoe hoge energiekosten te vermijden: de voordelen van het vervangen van uw centrale verwarmingsketel

4 Minuten lezen
Vreest u de wintermaanden vanwege uw hoge energierekeningen? Dan is het misschien tijd om te overwegen uw cv-ketel te vervangen door SMARTCV…
Energie

Energieneutrale woningen zijn de toekomst

1 Minuten lezen
Wist je dat er al meer dan 10.000 energieneutrale woningen zijn in Nederland? Een energieneutrale woning is een woning die niet meer…
Energie

Groene energie: het belang en handige tips

2 Minuten lezen
Het milieu en daarbij het opwekken van groene energie wordt steeds meer een belangrijk thema binnen onze maatschappij. Er komt steeds meer…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *